ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ДИКОЇ ПРИРОДИ

Генеральна Асамблея ООН визнала 3 березня Всесвітнім днем; у своїй резолюції підтвердила внутрішню цінність дикої природи та її різноманітний внесок, включаючи екологічний, генетичний, соціальний, економічний, науковий, освітній, культурний, рекреаційний та естетичний, у сталий розвиток та добробут людини.

Тема WWD2024 - "З'єднуючи людей і планету: вивчення цифрових інновацій в охороні дикої природи".

  • Тільки після того, як буде зрубане останнє дерево, лише після того, коли остання риба буде спіймана і буде отруєна остання річка, тільки тоді ви зрозумієте, що гроші не можна їсти. (індіанський вождь Біла Хмара з племені Айоко)

Україна сьогодні займає особливе місце на карті світового біорізноманіття завдяки своєму треку зі збереження довкілля під час бойових дій. Тварини страждають від війни не менше, ніж люди. Пам’ятаймо про тих, хто не може захистити себе сам, і робімо все від нас залежне заради нашого довкілля.

До теми: Сервіс “в камуфляжі” від Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України ЕкоЗагроза допомагає українцям отримувати достовірну інформацію про стан довкілля та повідомляти про факти завдання шкоди природі.

Кiлькiсть переглядiв: 16

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.