СВЯТО АГРАРІЇВ

Щорічно у третю неділю листопада відзначається День працівників сільського господарства в Україні. Це свято, присвячене всім аграріям країни, було засноване в 1993 році. Тоді президент України підписав указ про заснування професійного свята всіх працівників сільського господарства, а також підприємств, які займаються переробкою сільськогосподарської сировини та виробництвом харчової продукції.

Сільськогосподарська галузь для української держави завжди була однією їх пріоритетних сфер розвитку як зовнішньої, так і внутрішньої економіки країни. Від працівників сільського господарства залежить, що ми їстимемо завтра, і як ці продукти вплинуть на наше здоров'я та життя. Наукова бібліотека вітає зі святом всіх аграріїв!

Бібліотека пропонує: Аграрні науки та продовольство : рекомендаційний покажчик / уклад. Н. С. Лузіна. – Чернігів : Наукова бібліотека НУ "Чернігівська політехніка", 2023. – 75 с.

Рекомендаційний покажчик містить інформацію щодо наукових видань, навчальної, тематичної літератури з фонду Наукової бібліотеки за темою «Аграрні науки та продовольство» та вебресурси, що висвітлюють дані питання. Покажчик розрахований на допомогу навчальному процесу і може бути корисним студентам у процесі навчання, викладачам у науково-методичній і педагогічної діяльності.

Бібліотека отримує наступні періодичні видання, присвячені теоретичним і практичним питанням сільського господарства:

  • Агроном, Вісник аграрної науки, Землевпорядний вісник, Карантин і захист рослин, Лісовий і мисливський журнал, Ландшафт і архітектура, Лісовий вісник, Пропозиція, Фізіологія рослин і генетика та ін.

Запрошуємо до читальної зали Наукової бібліотеки НУ «Чернігівська політехніка» (корпус 1, кабінет № 148).

Кiлькiсть переглядiв: 82

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.