ШКОЛА ДОБРОГО ВРЯДУВАННЯ

ГО «Мережа захисту національних інтересів «АНТС» відкриває двері для тих, хто прагне змінити майбутнє України та опинитись в колі однодумців, які хочуть взяти на себе відповідальність за розвиток нашої країни. Мета – підготувати лідерів, здатних зайняти ряди адвокатів нашої держави як в Україні, так і на міжнародних майданчиках.

23 червня 2022 року Україна набула офіційного статусу кандидата на вступ до ЄС. Відтак наша держава має конкретні зобов’язання з підготовки до вступу до ЄС. Наше суспільство має бути готовим до історичного моменту.

Онлайн-курс «Україна на шляху до ЄС» – частина масштабної мети ГО «Мережа захисту національних інтересів АНТС». Курс створено на основі живих лекцій провідних європейських та українських видатних діячів різних галузей у рамках інтелектуальних зустрічей «Європейські студії АНТС».

Слухачі дізнаються про те, якою Україну бачать європейські політики, як побудована політика європейської безпеки і яка роль України в сучасній моделі європейської безпеки, яка роль України на аграрних та інших ринках, в європейських інноваціях, в екологічній сфері та в соціальній політиці.

Цей курс буде цікавий новій державницькій еліті, представникам місцевого самоврядування та медіа, студентам, громадським діячам та ін.

Кiлькiсть переглядiв: 93

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.