ІНФОРМАЦІЯ ВІД КОМПАНІЇ CLARIVATE

Запрошуємо взяти участь у вебінарах Web of Science січня 2021. Необхідна попередня реєстрація. Учасникам, що відвідають більше 90% часу, надсилається електронний сертифікат.

  • 5 січня 15:15-16:45 Тема: Ресурси Clarivate для наукової діяльності. Реєстрація Тези: Можливості платформи Web of Science в новому інтерфейсі для пошуку, аналізу наукової літератури з застосуванням базового та розширеного пошуку, виявленню найвпливовіших публікацій, установ, науковців, видань. Збереження та робота з документами в референс-менеджері EndNote. аналіз здобутків науковця в базі Web of Science Core Collection та авторському профілі Publons.
  • 14 січня 12:15-13:00 Тема: Essential Science Indicators. Реєстрація Тези: Можливості аналітичного інструменту Essential Science Indicators.
  • 14 січня 16:15-17:15 Тема: Хижацькі видання: розпізнати і не припуститися помилки. Реєстрація Тези: Оприлюднення отриманих даних. Основні типи хижацьких видань, на що варто звернути увагу при доборі видання, як перевірити індексацію видання у наприклад Web of Science Core Collection.
  • 28 січня 16:15-17:15 Тема: Web of Science Core Collection у новому інтерфейсі. Реєстрація Тези: Новий інтерфейс Web of Science Core Collection.

Корисні посилання:

Кiлькiсть переглядiв: 90

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.