ДО УВАГИ НАУКОВЦІВ! Інформація від онлайн-платформи Statista

Інформація від онлайн-платформи Statista:

“Сподіваємось, що в цей непростий час ви здорові та маєте можливість продовжувати роботу дистанційно. Цікавий факт, що у зв‘язку з поширенням коронавірусу (COVID-19) більше мільярда студентів у всьому світі вже успішно перейшли на віддалену форму навчання. В цих нових умовах онлайн-платформа Statista стане для вас незамінним помічником.”

Дослідницький інститут «Statista» з Гамбургу має у своєму розпорядженні світову базу наукової інформації. Інститут співпрацює с тисячами навчальних закладів у всьому світі, у тому числі з Гарвардським і Єльським університетами, Берлінським університетом імені Гумбольдта. Майже всі ВНЗ Німеччини вже мають доступ до даних. За роки співробітництва був створений оптимальний пакет, який включає в себе доступ до даних з 22.500 джерел, можливість завантажувати, структурувати та використовувати інформацію в наукових роботах, досліджуваннях, презентаціях.

Інститут «Statista» надає можливість підвищити науковий потеніал, зайняти виграшну позицію серед інших навчальних закладів, а також залишатись у курсі всіх світових процесів у найрізноманітніших сферах наук, ринків, державного та приватних секторів. Як наукова організація, інститут щодня генерує та оновлює базу даних за допомогою спеціалістів з різних країн світу. Більше інформації:

Кiлькiсть переглядiв: 171

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.