Повернутися до звичайного режиму

Календар знаменних і пам'ятних дат. 11 серпня

У цей день відзначається професійне свято працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів. Свято встановлено в Україні Указом Президента № 273/93 від 22.07.1993 року і відзначається щорічно у другу неділю серпня.

Завдяки професійній роботі будівельників здійснюється економічне зростання країни, відбувається активний розвиток і вдосконалення усіх галузей. Будівництво є не лише практичною потребою, але і високим мистецтвом. Результати роботи людей цієї професії завжди можна побачити на власні очі.

Наукова бібліотека щиро вітає викладачів і студентів Інженерно-будівельного факультету Чернігівського національного технологічного університету зі святом! Нехай День Будівельника надихає Вас на нові професійні досягнення, успішну реалізацію проектів, підкорення нових висот!

Бібліотека рекомендує: Будівництво. Будівельні конструкції : анотований рекомендаційний покажчик / уклад. : С. О. Виноградна, Т. А. Сіденко. – Чернігів : Наукова бібліотека ЧНТУ, 2016. – 39 с. Метою даного бібліографічного покажчика є перелік документів, що висвітлюють сучасний стан, проблеми і перспективи розвитку будівництва інженерних споруд та будівельних конструкцій.

Кiлькiсть переглядiв: 159

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.