Повернутися до звичайного режиму

Всесвітній день електрозв'язку та інформаційного суспільства

День 17 травня - професійне свято системних адміністраторів, програмістів, редакторів інтернет-видань, інтернет-провайдерів, веб-дизайнерів, а також всіх тих, хто працює у сфері інформаційних технологій.

Мета Всесвітнього дня телекомунікацій та інформаційного суспільства полягає в тому, щоб сприяти підвищенню рівня поінформованості людей про можливості, які може принести країнам використання Інтернету та інформаційно-комунікаційних технологій, а також про шляхи подолання "цифрового розриву".

В Україні електронні комунікації та інформаційні технології стали важливою складовою соціально-економічного розвитку суспільства. Докладніше

Наукова бібліотека ЧНТУ щиро вітає професорсько-викладацький склад і студентів Факультету електронних та інформаційних технологій з професійним святом та бажає міцного здоров'я та життєвих сил, радісних подій і звершень, бадьорості духу й невпинного руху вперед. Нехай у всіх починаннях буде розуміння і підтримка з боку однодумців, а професійна діяльність сповнена творчими перемогами.

Пропонуємо ознайомитися з навчальною літературою і монографіями, авторами яких є викладачі ФЕІТ ЧНТУ.

Кiлькiсть переглядiв: 187

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.