НАУКОВА БІБЛІОТЕКА ПРОПОНУЄ ВІЛЬНИЙ ДОСТУП ДО РЕСУРСІВ БАЗ ДАНИХ WEB OF SCIENCE ТА SCOPUS

Міністерство освіти і науки України забезпечило підключення понад 100 українських вишів та наукових установ МОН до міжнародних наукових баз даних Scopus та Web of Science за кошти держбюджету.

В Науковій бібліотеці НУ "Чернігівська політехніка" створені аккаунти вільного доступу до Scopus та Web of Science для роботи в цих базах студентів та викладачів університету (к. 149, корп. 1, вул. Шевченка 95).

Співробітникам університету та НПП для отримання персонального відділеного доступу до Scopus та Clarivate просимо надати на електронну адресу бібліотеки (nauk_visn@ukr.net) ПІП та робочий e-mail, з якого буде надаватися доступ.

Додаткову інформацію що до створення індивідуальних аккаунтів можна отримати за адресою: к. 151, корп. 1, вул. Шевченко 95, Науково-методичний відділ.

Налаштування вiддаленого доступу до баз наукового цитування Scopus та Web of Science.

Інформацію щодо матеріалів та ресурсів, які допоможуть використовувати Scopus з максимальною користю для роботи Ви можете отримати на сторінці веб-сайту бібліотеки «Наукометричні бази даних». Офіційні мультимедійні навчальні посібники щодо роботи зі Scopus.


Компанія Elsevier та Clarivate Analytics для підтримки стабільної роботи науковців надає можливість віддаленого доступу до бази наукових цитувань Scopus та Web of Science.

Для отримання віддаленого доступу до баз необхідно надати електронні адреси науковців, відділів університету на e-mail бібліотеки nauk_visn@ukr.net.

Для налаштування віддаленого доступу перейдіть за відповідним посиланням:

  • Інструкція про налаштування віддаленого доступу до ресурсів Elsevier (база Scopus), яка підготовлена працівниками ДНТБ України;
  • Основні способи віддаленого використання ресурсів Clarivate Analytics.

Кiлькiсть переглядiв: 1021

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.