Нові надходження. Праці викладачів ЧНТУ

Shkarlet, S. Information Systems and Technology in Organizations = Інформаційні системи та технології в організаціях : educational manual / S. Shkarlet, I. Oliychenko, M. Ditkovska. - Chernihiv : CNUT, 2018. - 266 p.

Ця книга у доступній формі розкриває теоретичні концепції та положення інформаційних систем та технологій в організаціях, надає практичні аспекти їх використання в умовах посилення глобалізації та інтеграції. Читачеві надаються найпоширеніші та перевірені інструменти сучасного етапу розвитку інформаційних систем та технологій в організаціях. Фундаментальна відмінність цього видання від інших - висвітлення інформаційних систем та технологій в організаціях через призму конкурентоспроможності національної економіки в умовах інтеграції України у європейський економічний простір.

Навчальний посібник призначений для підготовки магістрів з менеджменту та державного управління у вищих навчальних закладах, аспірантів та практиків вітчизняного бізнесу, які спеціалізуються в управлінні якістю.

Керноз, Н. Є. Перегляд судових рішень як різновид судового захисту прав, свобод та інтересів осіб : навчальний посібник / Н. Є. Керноз. - Вид. 3-тє, допов., перероб. - Чернігів : РВВ ЧНТУ, 2018. - 133 с.

Навчальний посібник є спробою популяризувати зміст трьох фундаментальних процесуальних законів України: Господарського процесуального кодексу України, Цивільного процесуального кодексу України, Кодексу адміністративного судочинства України щодо міжгалузевого правового інституту "Перегляд судових рішень", а також нової процедури звернення до Конституційного Суду України з конституційною скаргою та Європейського суду з прав людини (ЄСПЛ). Розрахований на широке коло читачів, які цікавляться порядком здійснення судочинства в господарських, цивільних, адміністративних справах під час перегляду судових рішень в Україні та ЄСПЛ.

Більше інформації: Нові надходження праць науковців ЧНТУ до фонду бібліотеки

Кiлькiсть переглядiв: 227

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.