Нові надходження. Праці викладачів ЧНТУ

Горобей, М. П. Загальна теорія здоров'я : навчальний посібник / М. П. Горобей, О. В. Осадчий. - Чернігів : РВВ ЧНТУ, 2017. - 209 с.

У навчальному посібнику розкривається сутність поняття здоров'я з позиції системного підходу. Детально осітлені проблеми здоров'я сучасної людини, вплив на стан здоров'я рухової активності, харчування, режиму дня, загартовування, шкідливих звичок і залежностей, екологічних чинників, генетичних факторів, а також проведений аналіз теоретичних і методологічних основ у підготовці фахівців з оздоровлення.

Апанасенко, К. І. Державне регулювання та нагляд (контроль) у сфері господарської діяльності : навчальний посібник / К. І. Апанасенко. - Чернігів : РВВ ЧНТУ, 2018. - 275 с.

У навчальному посібнику розкрито порядок створення та припинення суб'єктів господарювання, ліцензування й державної підтримки їхньої діяльності, проведення заходів державного нагляду (контролю) за діяльністю господарюючих суб'єктів, основні положення технічного регулювання у сфері господарювання. Висвітлено правове регулювання дозвільних відносин у сфері господарювання та організаційно-господарських відносин у галузі реклами.

Кiлькiсть переглядiв: 233

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.