Знайомтесь: новий журнал у читальній залі!

Загальнодержавний виробничо-практичний журнал "Вісник Будівельника" (Будівництво: контроль та нагляд) - головні новини архітектурно-будівельної сфери.

Основне спрямування: формування єдиної інтегрованої позиції учасників будівництва (замовників, проектувальників, підрядників) та контролюючих і наглядових служб і органів з питань організації і виконання будівельних робіт, прийняття об’єктів будівництва в експлуатацію.

Механізми реалізації:

  • продукування проблемних статей з різних питань здійснення будівельного процесу з максимальним врахуванням всіх законодавчих та нормативних аспектів, організаційних та технологічних обставин;
  • моніторинг реформування нормативно-правової та нормативно-технічної бази будівельної діяльності з підготовкою коментарів до нових актів чи змін до них;
  • науково-практичні коментарі щодо розроблення та застосування прогресивних або унікальних будівельних конструкцій та виробів.
  • висвітлення зарубіжного досвіду реалізації контрольно-наглядових функцій у будівництві, зокрема поширення інформації щодо міжнародних будівельних контрактів.

Місце знаходження видання : Наукова бібліотека, корпус 23 (вул. Бєлова, 4).

Кiлькiсть переглядiв: 223

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.