Нові надходження. Праці викладачів ЧНТУ

Шишкіна, О. В. Гроші та кредит : практикум : навч. посіб. / О. В. Шишкіна, М. В. Дубина. - Чернігів : Брагинець О.В., 2017. - 273 с.

Навч. посібник спрямован на формування у студентів практичних навичок з теорії грошей та кредиту, засвоєння закономірностей їх функціонування та розвитку. Посібник складається з тринадцяти тем, кожна з яких містить контрольні питання, теми для індивідуальної роботи, тестові завдання, задачі, проблемні ситуації та дискусійні питання й інші вправи, пов’язані з реальними економічними процесами в державі та з найбільш важливими подіями у розвитку фінансового ринку України, опрацювання яких дозволить поглибити рівень знань з дисципліни.

Актуальні проблеми формування та розвитку інформаційної економіки в Україні : колективна монографія / С. М. Шкарлет, О. І. Гонта, А. В. Роговий та ін. - Чернігів : Брагинець О.В., 2017. - 291 с.: іл.

Монографія включає набір наукових позицій провідних учених університету щодо трансформацій національної економічної системи в умовах становлення інформаційної економіки. Це проблеми теорії інформаційної економіки, модифікацій соціальних та фінансових відносин суб’єктів господарювання та відносин інституціоналізації державно-приватного партнерства тощо.

Кiлькiсть переглядiв: 174

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.