Міжнародний день без паперу

«Навчимося використовувати папір раціонально!» — теза міжнародній «безпаперової» кампанії, яка проходить кожен четвертий четвер жовтня по всьому світу.

Мета Міжнародного дня без паперу (World Paper Free Day) — показати на реальних прикладах, як і за допомогою яких технологій кожна організація може внести вклад у збереження природних ресурсів.

Унікальність акції в тому, що вона приносить користь не тільки природі, але й бізнесу. Використання технологій електронного документообігу, оптимізація бізнес-процесів в компаніях дозволяють організаціям поступово скорочувати витрати на друк, зберігання і транспортування паперу.

Очевидно, що повна відмова від паперових документів є недосяжним і непотрібним. Але, освоюючи сучасні технології в галузі ІТ та управління інформацією, можна домогтися вагомого внеску в економію ресурсів, як на рівні компанії (держави), так і в практиці кожної окремої людини.

Міжнародний день без паперу — це відмінний привід поділитися досвідом у використанні безпаперових технологій і розповісти іншим про те, як можна вносити щоденний посильний внесок у захист екології.

Цікава інформація:

Кiлькiсть переглядiв: 197

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.