Нові надходження. Праці викладачів ЧНТУ

Мініна, О. В. Економіка та організація праці : навч. посіб. для студ. вищих навч. закладів / О. В. Мініна, Ж. В. Дерій, Н. Т. Шадура-Никипорець. - Чернігів : ЧНТУ, 2017. – 199 с.

Предметним полем пропонованого навчального посібника є теорія і практика економіки та організації праці на сучасному підприємстві. За структурою і змістом посібник відповідає освітньо-професійній підготовці бакалаврів за напрямом 0501 «Економіка і підприємництво» з дисципліни «економіка та організація праці». Метою вивчення викладеного в пропонованому виданні матеріалу є: формування розуміння сутності та ролі економіки, організації і нормування праці персоналу та ефективного управління використанням праці на підприємствах на системній основі; набуття теоретичних знань у досліджуваній сфері та професійних компетенцій, необхідних для ефективного управління процесами, пов'язаними з використанням праці на підприємстві.

Розвиток фінансових посередників у турбулентних умовах функціонування національної економіки : колективна монографія / В. П. Ільчук, М. В. Дубина, Я. В. Жарій та ін. ; за заг. ред. В. П. Ільчука. - Чернігів : ЧНТУ, 2017. - 198 с. : іл.

У монографії досліджено теоретико-прикладні засади розвитку фінансових посередників в умовах невизначеності навколишнього середовища. Визначено теоретичні засади функціонування і розвитку фінансових посередників, розкрито особливості діяльності банківських установ в умовах стохастичності зовнішнього середовища, простежено сучасні та глобальні тренди функціонування страхових компаній та недержавних пенсійних фондів, охарактеризовано сучасний стан та перспективи розвитку інвестиційних посередників. Значна увага приділяється питанням активізації розвитку кредитних установ на ринку фінансових послуг України. Колективна монографія підготовлена в межах наукової комплексної теми дослідження «Фінансова стійкість економічних систем у кризових умовах господарювання» і розрахована на широке коло вітчизняних фахівців, науковців, причетних до розробки та впровадження стратегії розвитку базових галузей національної економіки, студентів, аспірантів, викладачів ВНЗ та усіх тих, хто цікавиться проблемами і перспективами розвитку національної економіки.

Кiлькiсть переглядiв: 254

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.