Нові надходження. Праці викладачів ЧНТУ

Фінансове забезпечення розвитку суб’єктів підприємництва реального сектору економіки : колект. монографія / за заг. ред. В. П. Ільчука. - Чернігів : ЧНТУ, 2017. - 271 с.

У монографії досліджено теоретичні засади фінансового забезпечення функціонування і розвитку суб’єктів підприємництва, методи і механізми фінансового забезпечення інноваційного розвитку суб’єктів господарювання. Значна увага приділяється територіальним і галузевим аспектам, фінансовим особливостям та складовим сталого розвитку суб’єктів підприємництва реального сектору економіки, а також проблемам мінімізації ризиків фінансового забезпечення підприємств у кризових умовах господарювання. Сформульовано концептуальні засади й визначено реалії та перспективи стратегії і тактики розвитку підприємств реального сектору економіки.

Колективна монографія підготовлена у межах наукової комплексної теми дослідження «Фінансова стійкість економічних систем у кризових умовах господарювання» і розрахована на широке коло вітчизняних фахівців, науковців, причетних до розробки та впровадження стратегії розвитку базових галузей національної економіки, студентів, аспірантів, викладачів ВНЗ та усіх тих, хто цікавиться проблемами і перспективами розвитку національної економіки.

Методи аналізу та моделювання безпеки розподілених інформаційних систем : монографія / В. В. Литвинов, В. В. Казимир, І. В. Стеценко та ін. ; за заг. ред. С. М. Шкарлета. - Чернігів : ЧНТУ, 2017. - 204 с. : іл.

У монографії розглянуті питання визначення нештатної поведінки методами статистичного аналізу; методи систем штучного інтелекту, що використовуються у разі виявлення атак; оцінка ризиків; моделі і методи активної протидії комп'ютерним атакам; завдання оцінювання ступеня захищеності комп'ютерних мереж з використанням методів імітаційного моделювання. Монографія призначена для студентів галузі 12 «Інформаційні технології». Також може бути корисною для аспірантів, науковців та практичних працівників.

Кiлькiсть переглядiв: 137

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.