Нові надходження

Праці науковців ЧНТУ

Шкарлет, С. М. Реальний сектор економіки України в умовах становлення інформаційного суспільства : монографія / С. М. Шкарлет, М. П. Бутко, О. І. Волот. - Чернігів : ЧНТУ, 2017. - 287 с.

Монографію присвячено дослідженню сучасного стану, проблем і перспектив розвитку інформаційних систем і технологій в реальному секторі економіки України. Розглянуто роль і місце інформаційних систем в умовах інформаційного суспільства, який висуває такі вимоги до управління діяльністю підприємств, виробничих систем, як орієнтація на знання, інноваційний характер виробництва, віртуалізація виробництва, динамізм, глобалізація тощо.

Досліджено особливості інформаційного забезпечення системи управління та розроблені практичні рекомендації, спрямовані на підвищення ефективності роботи підприємств реального сектору економіки в регіональному розрізі.

Проведена діагностика дозволила розробити концептуальні засади та методичне підґрунтя щодо формування і використання функціональної моделі інформаційного забезпечення процесу управління підприємствами реального сектору економіки на основі максимального використання можливостей сучасних інформаційно-комунікативних технологій.

Монографія розрахована на фахівців галузі економіки, регіонального управління, науковців, викладачів, аспірантів, докторантів, магістрів і студентів, а також усіх тих, хто не уявляє свого майбутнього без розвитку інформаційних систем і технологій.

Кiлькiсть переглядiв: 154

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.