Нові надходження

Праці науковців ЧНТУ

Міжнародні економічні відносини та менеджмент в умовах посилення глобалізаційних процесів : навч. посіб. / І. М. Бутко, М. П. Бутко, Ж. В. Дерій [та ін.] ; за ред. С. М. Шкарлета. - К. : ЦУЛ, 2016. - 527 c.

Навчальний посібник розкриває особливості функціонування світової економіки, міжнародних економічних відносин та управління в транснаціональних та міжнародних компаніях в умовах посилення глобалізаційних процесів постіндустріальної доби на основі накопиченого досвіду та сучасного фактичного матеріалу. Відображається місце і роль України в системі міжнародних економічних відносин та тенденції розвитку світової економіки.

Історія спеціалізованого автомобільного транспорту. Автобуси, тролейбуси, трамваї, таксі : навчальний посібник. Вип.1. Транспорт для перевезення пасажирів / В. І. Кальченко, В. В. Кальченко, Г. В. Пасов, В. І. Венжега. - Чернігів : ЧНТУ, 2016. - 191 с. : іл.

У навчальному посібнику наведено історію розвитку спеціалізованого автомобільного транспорту і зокрема транспорту для перевезення пасажирів – автобуси, трамваї, тролейбуси та таксі.

Моделювання та аналіз безпеки розподілених інформаційних систем : навчальний посібник / В. В. Литвинов, В. В. Казимир, І. В. Стеценко та ін. - Чернігів : ЧНТУ, 2016. - 253 с.

У посібнику розглянуто питання структури розподілених інформаційних систем (РІС); основних понять кібербезпеки; інструментальних засобів організації та проведення атак; архітектури системи виявлення вторгнень; ознак, умов, методів виявлення атак, визначення джерел небезпечних вторгнень. Посібник призначений для вивчення студентами дисципліни «Моделювання, аналіз та інструментальні засоби безпеки комп’ютерних мереж». Також може бути корисним для аспірантів, науковців, фахівців і користувачів комп’ютерних технологій.

Кiлькiсть переглядiв: 152

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.