Нові надходження

Праці науковців ЧНТУ

Шкарлет С. М. Організаційно-інфраструктурне забезпечення розвитку сільського господарства України : монографія / С. М. Шкарлет, М. В. Дубина, А.В. Тарасенко. – Чернігів : ЧНТУ, 2016. – 207 с.

У монографії розглянуто основні теоретичні, методичні та прикладні аспекти модернізації організаційно-інфраструктурного забезпечення розвитку сільського господарства України.

Прискорений розвиток сільського господарства в Україні дає підстави стверджувати про зростаючий вплив цієї галузі на функціонування національного господарства країни. Саме це й обумовило необхідність дослідження та розроблення дієвих заходів модернізації організаційно-інфраструктурного забезпечення розвитку сільського господарства в Україні з метою розбудови існуючої системи інфраструктурних об’єктів у цій галузі, підвищення рівня їх функціонування, створення умов для розширення системи такого забезпечення.

Інтеграція економічних, організаційних, технічних та інформаційних процесів у публічному управлінні та менеджменті організацій : монографія / під загальною редакцією Г. В. Старченко. – Ніжин : ФОП Лук’яненко В. В. ТПК Орхідея, 2016.– 176 с.

Сталий розвиток організацій в період кризи потребує використання нових методологій та засобів управління, зокрема, інтеграції сучасних методів публічного управління та менеджменту організацій, їх трансформації до сучасних умов, що є вирішальним фактором, який визначає ефективність їх розвитку.

Дана монографія представляє собою наукові доробки з питань розробки підходів до публічного управління та менеджменту організацій. Важлива роль при цьому належить впровадженню різних форм інтеграції процесів управління з горизонтальними й вертикальними взаємозв'язками.

Кiлькiсть переглядiв: 162

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.