Нові надходження

Праці науковців ЧНТУ

Технології автоматизованого механоскладального виробництва : монографія / С. Г. Бондаренко, О. М. Чередніков, О. О. Борисов, О. П. Космач. - Киів : КОНДОР, 2016. - 400 с.

У монографії викладено основні принципи та особливості розробки технології автоматизованого одиничного і дрібносерійного механоскладального виробництва, системне оточення і зв'язки діючих технологічних процесів. Розглянуто технології автоматичного складання, механічної обробки та вантажопереробки, засоби та спорядження цих процесів. Наведено основні положення продуктивності, надійності та керування технологічними процесами та технікою автоматизованого механоскладального виробництва. Монографія може бути корисною студентам вищого навчального закладу.

Lytvyn S.V. English for Scientific Communication : tutorial for students / S. V. Lytvyn, L. K. Svetenok. - Chernigiv : CNUT, 2016. - 176 p.

Підручник спрямований на навчання студентів для представлення результатів своєї наукової роботи як в усній, так і в письмовій формі. Підручник призначений для навчання "Англійська для спеціальних цілей" для магістрантів. Крім того, це буде корисно для аспірантів і науковців.

Ільчук В. П. Ринок ІРО : монографія / В. П. Ільчук, Н. І. Гавриленко, І. В. Садчикова. - Чернігів : Видавець О. В. Брагинець, 2016. - 228 с.

У монографії розглянуто процес залучення довгострокових фінансових ресурсів через проведення первинного публічного розміщення акцій (ІРО) як однієї із найскладніших фінансових процедур, яка супроводжується великою кількістю ризиків. Поглиблено теоретичні засади, обгрунтовано науково-методичні положення та надано практичні рекомендації щодо забезпечення ефективності ІРО. Монографія рекомендована для аспірантів, викладачів та практиків фондового ринку.

Кiлькiсть переглядiв: 122

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.